2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

LEGO® 75934 - Elszabadult Dilophosaurus

LEGO 75934 - Elszabadult Dilophosaurus
6 690 Ft
+134 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
6 éves kor fölött
nem rendelhető
59333
Fedezd fel a LEGO Jurassic World világát Owen Grady-vel, majd építsd meg drónját és gondoskodj a dinoszauruszokról! Ismerd meg Hudson Harpert, a gyermeket, aki mindent tud a dinoszauruszokról. Utána építsd meg LEGO kockákból a dinoszaurusz fej alakú piaci standot! De légy óvatos - egy fiatal Dilophosaurus megszökött, és épp Hudson mögött ólálkodik. Repülj a helyszínre Owen drónjával, tüzelj a hálóvetővel és fogd el a dinoszauruszt! Ezzel az akciódús LEGO játékkészlettel minden nap új kaland vár rád! • Ez a LEGO Jurassic World dinoszaurusz játékkészlet 3 minifigurát tartalmaz: Owen Grady-t, Hudson Harpert és egy parki dolgozót, valamint egy új, 2019 júniusában megjelenő Dilophosaurus játékfigurát. A játék drón helikopter egy minifigurának kialakított pilótafülkét, 4 forgó rotort és hálóvető funkciót tartalmaz. A dinoszaurusz fej alakú piaci standon vár rád egy bemutatótartály, 4 plakát matrica, zászló és olyan válogatott elemek, mint egy ásó, seprű, háló, 2 kalap és 2 pattogatott kukoricás doboz. A Dilophosaurus figura állítható állkapcsokkal van ellátva. Hudson Harper és a park dolgozó új minifigurái 2019 júniusában jelennek meg. Ezzel a gyűjthető játékkal a gyermekek eljátszhatják a LEGO Jurassic World animációs sorozat izgalmas jeleneteit. Ez a LEGO építőjáték készlet nagyszerű dinoszaurusz témájú ajándék ötlet gyermekek számára. A játék drón helikopter méretei: több mint 4 cm magas, 11 cm hosszú és 11 cm széles. A piaci stand méretei: több mint 9 cm magas, 10 cm széles és 6 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 75934 - Elszabadult Dilophosaurus" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 75934 - Elszabadult Dilophosaurus

LEGO® 75934 - Elszabadult Dilophosaurus

6 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.