KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 75935 - Baryonyx bonyodalom - A kincsvadászat

LEGO 75935 - Baryonyx bonyodalom - A kincsvadászat
16 450 Ft
+329 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
7 éves kor fölött
nem rendelhető
59292
Állítsd meg Danny Nedermeyer és Sinjin Prescott veszélyes kincsvadászatát a LEGO Jurassic World világában! A legenda szerint a dzsungelben kincs rejtőzik, Danny-nek és Sinjinnek pedig van egy térképe és egy régi videószalagja, melyek segítségével megpróbálják megtalálni. Ám ha egy Baryonyx dinoszaurusz azt hiszi, hogy el akarják lopni a halát, jobb ha meghúzzák magukat egy régi utánfutóban. Segíts Owen Grady-nek és Claire Dearingnek megjavítani a terepjáró homokfutót! Majd hajts el velük és Pirossal, a kutyával, hogy elkapjátok a rosszfiúkat, mielőtt ellopják a kincset! Ez a gyermekeknek szánt LEGO Jurassic World dinoszaurusz játékkészlet 4 minifigurát tartalmaz: Owen Grady-t, Claire Dearinget, Danny Nedermeyert, Sinjin Prescottot, valamint Piros, a kutya figuráját. A terepjáró 2 minifigurának való helyet, hátsó rakteret, az utánfutóhoz tartozó csatlakozási pontot, kockából épült elemlámpát, üzemanyagtartályt és egy csavarhúzó elemet is tartalmaz. Az utánfutón találsz egy megépíthető antennát és a külsején fellelhető, válogatott növény elemeket, nyitható ajtót és egy részletesen kidolgozott belső teret megépíthető számítógéppel és ággyal, valamint olyan válogatott elemekkel ellátva, mint egy kávéscsésze, filmkamera és egy serpenyő. A dzsungelbeli helyszín tartalmaz egy megépíthető pálmafát, egy rejtett kincsesládát feltáró funkcióval, benne 6 drágakő és 2 aranyszínű rúd elemmel. Emellett olyan válogatott elemek is várnak rád, mint növények és 2 hal. Nyomd meg az indítót, hogy felfedd a rejtett kincsesládát! Az öntött, megépíthető Jurassic World Baryonyx dinoszaurusz játékfigura csattogó állkapcsokkal, valamint állítható fejjel, karral és lábbal van ellátva. A fegyverek között megtalálod Owen Grady kábítófegyverét és Sinjin Prescott bozótvágó kését. A kiegészítő elemek közé tartozik Sinjin Prescott kalapja, táskája, térképe és videószalagja. Danny Nedermeyer és Sinjin Prescott új minifigurái 2019 júniusában jelennek meg. Ezzel a gyűjthető játékkal a gyermekek eljátszhatják a LEGO Jurassic World animációs sorozat izgalmas jeleneteit. Ez a LEGO építőkészlet nagyszerű dinoszaurusz témájú ajándék ötlet gyermekek számára. A terepjáró méretei: több mint 7 cm magas, 13 cm hosszú és 8 cm széles. Az utánfutó méretei: több mint 10 cm magas, 14 cm hosszú és 5 cm széles. A dzsungelbeli építmény méretei: több mint 14 cm magas, 14 cm széles és 8 cm mély. A Baryonyx dinoszaurusz figura méretei: 12 cm magas, 28 cm hosszú és 4 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 75935 - Baryonyx bonyodalom - A kincsvadászat" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 75935 - Baryonyx bonyodalom - A kincsvadászat

LEGO® 75935 - Baryonyx bonyodalom - A kincsvadászat

16 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.