LEGO® 75941 - Indominus Rex az Ankylosaurus ellen

LEGO 75941 - Indominus Rex az Ankylosaurus ellen
A fiatal építők eljátszhatják a Jurassic World film klasszikus pillanatait ezzel az Indominus rex az Ankylosaurus ellen (75941) játékkészlettel. A guruló gömb állomáshelye forgóajtóval és egy kilövővel rendelkezik, mellyel útnak indíthatod a guruló gömböt, benne egy minifigurával. A gyermekek örömmel fogják eljátszani a LEGO Jurassic World dinoszauruszos csatáit az Indominus rex és az Ankylosaurus játékfigurák között. Mókás szerepjáték A csomag 5 minifigurát tartalmaz, köztük Owen Grady-t és Claire Dearinget is, melyekkel kreatív szerepjátékban lesz részed, emellett a megépíthető dzsungelben ledöntheted a fákat az Ankylosaurus csapdosó farkával. A 8 éves vagy annál idősebb gyermekeknek szánt építőkészlethez egy lépésről lépésre vezető útmutató is tartozik, így még a kezdő LEGO építők is magabiztosan belevághatnak az építésbe. Dinoszauruszos akció! A LEGO Jurassic World készletekben dinoszauruszfigurák, jól ismert szereplők, klassz járművek és még sok minden más is található, melyekkel a rajongók eljátszhatják az animációs sorozat és a filmek jeleneteit, saját, egyedi kalandokat találhatnak ki vagy egyszerűen megépíthetik és kiállíthatják a gyűjthető modelleket.
A LEGO® márkájú "LEGO 75941 - Indominus Rex az Ankylosaurus ellen" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
LEGO®
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
64496
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 75941 - Indominus Rex az Ankylosaurus ellen
LEGO 75941 - Indominus Rex az Ankylosaurus ellen

LEGO® 75941 - Indominus Rex az Ankylosaurus ellen

34 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.