2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

LEGO® 75946 - Magyar mennydörgő trimágus kupa

LEGO 75946 - Magyar mennydörgő trimágus kupa
9 750 Ft
+195 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
8 éves kor fölött
nem rendelhető
59299
Játszd el a Harry Potter és a Tűz Serlege Trimágus Tusáját, és segíts Harry-nek megszerezni az aranytojást! Túl kell szárnyalnod az egyetlen varázspálcával felfegyverkezett Harry ellenfelei - Viktor Krum, Fleur Delacour és Cedric Diggory - teljesítményét, majd győzd le a varázsvilág egyik legveszélyesebb sárkányát, a magyar mennydörgőt! Szóval szorítsd erősen a varázspálcád, és hívd magadhoz Tűzvillámodat. minden képességedet be kell vetned, hogy elsőként érd el a tojást! A csomagban 4 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO Harry Potter minifigurát találsz: Harry Pottert, Fleur Delacourt, Cedric Diggory-t és Viktor Krumot saját varázspálcáikkal. Ez a tüzes Harry Potter játék tartalmaz egy beállítható magyar mennydörgő sárkányt lánggal a szájában, valamint mozgatható végtagokkal és szárnyakkal. Emellett egy megépíthető sátort is találsz a bajnokok számára, ahol arra várnak, hogy sorra kerüljenek a Trimágus Tusán, ahogy azt a Harry Potter és a Tűz Serlege című filmben láttad. Minden szereplőnek van egy varázspálcája, a sátor belsejében pedig egy ágyat, 2 csészét, egy kis polcot és bájitalos palackot találsz. A készlet tartalmazza Harry Tűzvillám versenyseprűjét, egy sziklás helyszínt, ahol megtalálod az aranytojást, valamint a sárkányhoz rögzített láncot.A magyar mennydörgő méretei nyitott szárnyakkal: több mint 7 cm magas, 27 cm hosszú és 34 cm széles. A sátor méretei (zárva): több mint 7 cm magas, 10 cm széles és 7 cm mély. A sátor méretei (nyitva): több mint 7 cm magas, 14 cm széles és 5 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 75946 - Magyar mennydörgő trimágus kupa" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 75946 - Magyar mennydörgő trimágus kupa

LEGO® 75946 - Magyar mennydörgő trimágus kupa

9 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.