KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

LEGO® 75948 - Roxforti óratorony

LEGO 75948 - Roxforti óratorony
32 150 Ft
+643 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
9 éves kor fölött
nem rendelhető
59300
Lépj be a Harry Potter filmek ikonikus helyszíneire a Roxforti óratorony játékkészlettel! Csatlakozz Harry-hez, Hermione Grangerhez és barátaikhoz, hogy meglátogassátok Dumbledore irodáját, részt vegyetek a sötét varázslatok kivédése órán, megnézzétek a gyengélkedőt és a prefektusi fürdőt! Változtasd meg az órán az időt, hogy belevágj egy időnyerő kalandba, de gondoskodj róla, hogy időben visszatérj, hogy megnézd a karácsonyi bál jeges díszeit és a mozgó tánc funkciót! A készlet telis-tele van a Harry Potter és az azkabani fogoly, valamint Harry Potter és a Tűz Serlege szereplőivel és részleteivel... ha egyszer belépsz a toronyba, sosem akarsz elmenni onnan! A csomagban 8 új, 2019 júniusában megjelenő Harry Potter minifigurát találsz: Harry Pottert, Ron Weasley-t, Hermione Grangert, Fleur Delacourt, Cedric Diggory-t, Viktor Krumot, Albus Dumbledore-t és Madame Maximot. Minden figurához tartozik egy varázspálca és a karácsonyi báli viseletük. Ez a Harry Potter LEGO játékkészlet tartalmazza a 3-szintes roxforti óratornyot, a bejárati csarnokot, a sötét varázslatok kivédése tantermet, a gyengélkedőt, a prefektusi fürdőt, Dumbledore irodáját és a karácsonyi bál jeges díszeit. A készlet tartalmaz egy óraváltoztató szerkezetet, az időnyerőt, mellyel a gyermekek időutazó kalandokat alkothatnak. Emellett egy tánc funkció is vár rájuk, hogy igazán felpörgessék a karácsonyi bált. A bejárati csarnok tartalmaz egy ládát és a Tűz Serlegét. A sötét varázslatok kivédése tanterem tartalmaz egy asztalt, széket, bájitalt, vitrint, könyvet, egy tintatartóval és pennával ellátott asztalt, egy megépíthető lámpát és egy táblát. A gyengélkedő 2 ágyat és 2 megépíthető lámpát tartalmaz. A prefektusi fürdő egy sellős festett üvegablakkal van ellátva. Dumbledore irodájában találsz egy széket és asztalt, rajta tintatartóval és pennával, a merengőt és Griffendél kardját. A karácsonyi bál helyszínén vár rád 2 jeges asztal 2 pohárral, egy megépíthető jégszobor és egy karácsonyfa. A roxforti óratorony méretei: több mint 35 cm magas, 34 cm széles és 18 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 75948 - Roxforti óratorony" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 9 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 75948 - Roxforti óratorony

LEGO® 75948 - Roxforti óratorony

32 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.