KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 75955 - Roxfort expressz

LEGO 75955 - Roxfort expressz
28 550 Ft
+571 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
nem rendelhető
59762
Felszállás a LEGO Harry Potter Roxfort Expresszre! Válj köddé a 9 és háromnegyedik vágány téglafalán keresztül a Kings Cross pályaudvaron, és csatlakozz Harryhez, Ronhoz és Hermionéhez a Roxfortba vezető útjukon! Keresd meg a vonaton az üléseiteket és vegyél egy csoki békát a Büfés boszorkánytól, csak vigyázz, rád ne találjon a dementor! Szerencsére Remus Lupin időben megérkezett, hogy egy erős varázsigével megvédje Harryt az ijesztő lénytől, így nyugodtan folytathatod a varázslatos Harry Potter kalandokat! A csomagban 5 minifigurát találsz: Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Remus Lupin és a Büfés boszorkány figuráját, valamint egy dementor és egy Makesz figurát is. A készlet tartalmazza a Kings Cross 9 és háromnegyedik vágányát és a Roxfort expressz vonatot is. A vágányon találsz egy vasúti hidat órával és lépcsőkkel, melyek a mozgó téglafal bejáratához vezetnek, továbbá vár még rád egy újságosbódé 2 Reggeli Próféta újsággal és egy KÖRÖZÉS ALATT! plakát is. A Roxfort Expressz vonatban találsz egy 4 üléses kocsit levehető oldalfallal és tetővel, valamint a Büfés boszorkányt egy édességes kocsival. Vedd le a vasúti kocsi tetejét és oldalfalát, hogy be tudd ültetni a minifigurákat az üléseikre! Vegyél egy csoki békát és más finomságokat a Büfés boszorkánytól! A kiegészítő elemek között 3 poggyászt, 4 varázspálcát, egy csoki békát, egy fagyit, 2 újságot, egy King‘s Cross pályaudvar táblát, egy 9 és háromnegyedik vágány táblát és egy KÖRÖZÉS ALATT! plakátot is találsz. Röptess be egy dementort a vasúti kocsiba, hogy meggyötörje Harryt, majd szegezd rá varázspálcádat és üldözd el egy varázsigével! Játszd el a Harry Potter filmek emlékezetes jeleneteit! A vágány méretei: több mint 13 cm magas, 31 cm széles és 17 cm mély. A Roxfort Expressz méretei: több mint 9 cm magas, 46 cm hosszú és 5 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 75955 - Roxfort expressz" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 75955 - Roxfort expressz

LEGO® 75955 - Roxfort expressz

28 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.