LEGO® 75957 - Kóbor Grimbusz

LEGO 75957 - Kóbor Grimbusz
Csatlakozz Harry Potterhez egy vad, varázslatos útra a LEGO Kóbor Grimbuszon! Ezzel a klassz játékkészlettel eljátszhatod a Harry Potter és az azkabani fogoly jeleneteit. Nyisd fel a háromemeletes busz csuklós oldalpaneljét, hogy hozzáférj a belsőtérhez és felrakd Harry bőröndjét. Az emeleten is rengeteg kaland vár rád, csak emeld fel a tetőt, és nézd meg magad! Stan Shunpike kezeli a jegyeket, Ernie Prang pedig még mindig nem sajátította el a szükséges vezetői képességeket, szóval vigyázz az előre és hátra csúszkáló ággyal, és légy óvatos a himbálózó csillárral - rázós út következik! A csomagban 3 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO Harry Potter minifigurát találsz: Harry Pottert, Stan Shunpike-ot és Ernie Pranget. A 3-szintes LEGO busz tartalmaz egy nyitható, csuklós oldalpanelt és egy levehető tetőt, melyek segítségével a lehető legjobban kihasználhatod a benne rejlő lehetőségeket. A készlet tartalmaz egy csúszkáló ágyat és himbálózó csillárt, melyek a busz kanyargása közben mozognak. A pimasz Zsugorfej és Harry Potter ládája egy varázspálcával, levéllel, csokiszelettel és bájitalos palackkal van ellátva, melyek kiegészítik az akciót és fantáziadús játékra inspirálnak. A Kóbor Grimbusz méretei: több mint 16 cm magas, 16 cm hosszú és 6 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 75957 - Kóbor Grimbusz" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
LEGO®
8 éves kor fölött
59327
10 590 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 75957 - Kóbor Grimbusz

LEGO® 75957 - Kóbor Grimbusz

10 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.