LEGO® 75957 - Kóbor Grimbusz

LEGO 75957 - Kóbor Grimbusz
Csatlakozz Harry Potterhez egy vad, varázslatos útra a LEGO Kóbor Grimbuszon! Ezzel a klassz játékkészlettel eljátszhatod a Harry Potter és az azkabani fogoly jeleneteit. Nyisd fel a háromemeletes busz csuklós oldalpaneljét, hogy hozzáférj a belsőtérhez és felrakd Harry bőröndjét. Az emeleten is rengeteg kaland vár rád, csak emeld fel a tetőt, és nézd meg magad! Stan Shunpike kezeli a jegyeket, Ernie Prang pedig még mindig nem sajátította el a szükséges vezetői képességeket, szóval vigyázz az előre és hátra csúszkáló ággyal, és légy óvatos a himbálózó csillárral - rázós út következik! A csomagban 3 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO Harry Potter minifigurát találsz: Harry Pottert, Stan Shunpike-ot és Ernie Pranget. A 3-szintes LEGO busz tartalmaz egy nyitható, csuklós oldalpanelt és egy levehető tetőt, melyek segítségével a lehető legjobban kihasználhatod a benne rejlő lehetőségeket. A készlet tartalmaz egy csúszkáló ágyat és himbálózó csillárt, melyek a busz kanyargása közben mozognak. A pimasz Zsugorfej és Harry Potter ládája egy varázspálcával, levéllel, csokiszelettel és bájitalos palackkal van ellátva, melyek kiegészítik az akciót és fantáziadús játékra inspirálnak. A Kóbor Grimbusz méretei: több mint 16 cm magas, 16 cm hosszú és 6 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 75957 - Kóbor Grimbusz" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
LEGO®
8 éves kor fölött
59327
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 75957 - Kóbor Grimbusz
LEGO 75957 - Kóbor Grimbusz

LEGO® 75957 - Kóbor Grimbusz

13 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.