KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 75958 - Harry Beauxbatons hintó - Érkezés Roxfortba

LEGO 75958 - Harry Beauxbatons hintó - Érkezés Roxfortba
13 550 Ft
+271 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
8 éves kor fölött
nem rendelhető
59728
Szeld át az eget Beauxbatons szárnyas hintójával, miközben a Roxfort felé repülsz! Játszd el a Harry Potter és a Tűz Serlege című film izgalmas jelenetét, miközben Hagrid segítségével biztonságosan földet érsz a száguldó hintóval! Alakítsd át a készletet egy 2-emeletes hálószobává teázóval, majd csatlakozz Madame Maxime, Fleur Delacour és Gabrielle Delacour társaságához, hogy egy csésze tea fölött varázslatos kalandokat tervezettek! Ne felejtsd el megetetni a repülő lovakat, majd állítsd be a szárnyaikat, a lábukat és a fejüket, hogy készen álljanak a következő repülésedre! Ez a LEGO Harry Potter játék 4 minifigurát tartalmaz: Hagridot, Madame Maxime-ot, Fleur Delacourt és Gabrielle Delacourt. A megépíthető játék hintó nyitható ajtóval van ellátva, hogy könnyen hozzáférj a belsejéhez. Miután földet értél, a repülő hintót egy 2-emeletes laktérré alakíthatod át, melynek első emeletén 2 dísztermet és egy megépíthető asztalt, míg második emeletén 2 ágyat és egy 2 fiókos polcot találsz. A 2 szárnyas ló (azaz az abraxanok) állítható fejjel, lábbal és szárnnyal vannak ellátva. Hagrid a karácsonyi báli öltözékét, Fleur Delacour és Gabrielle Delacour pedig iskolai egyenruhájukat viselik, pálcával kiegészítve. A kiegészítő elemek közé tartozik egy láda, 4 lámpás (a hintóhoz rögzítve), egy levél, 4 csésze tea és egy teáskanna, egy cumisüveg a lovak etetéséhez és 2 evező, melyeket Hagrid a hintó tereléséhez használ. A játék hintó méretei lovakkal: több mint 13 cm magas, 30 cm hosszú és 21 cm széles. A játék hintó méretei lovak nélkül: több mint 13 cm magas, 18 cm hosszú és 8 cm széles. A 2-szintes szállássá alakított játék hintó mérete: több mint 20 cm magas.
A LEGO® márkájú "LEGO 75958 - Harry Beauxbatons hintó - Érkezés Roxfortba" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 75958 - Harry Beauxbatons hintó - Érkezés Roxfortba

LEGO® 75958 - Harry Beauxbatons hintó - Érkezés Roxfortba

13 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.