KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 75964 - Harry Potter Adventi Naptár

LEGO 75964 - Harry Potter Adventi Naptár
10 490 Ft
+210 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
7 éves kor fölött
nem rendelhető
59951
Ünnepeld a karácsonyt a varázsvilágban, ahol a LEGO Harry Potter játékkal 24 napig egy-egy bámulatos meglepetés vár rád! Minden ajtó mögött különböző LEGO Harry Potter ünnepi ajándék lapul, melyek csak arra várnak, hogy megépítsd őket és játssz velük! Minden nap egy közkedvelt szereplő, egy ismerős tárgy vagy egy klassz kiegészítő vár rád a Harry Potter filmsorozatból, melyekkel megalkothatod saját roxforti ünnepi kalandjaidat! • Ez a LEGO Harry Potter adventi naptár 7 minifigurát tartalmaz: Harry Pottert, Hermione Grangert, Ron Weasley-t, McGalagony professzort, Albus Dumbledore-t, Flitwick professzort, a Roxfort építészét, valamint egy Hedvig figurát. A modellek között találsz egy mini Roxfort Expressz vonatot, egy karácsonyi dekorációval díszített, megépíthető kandallót, a különböző kiegészítőkkel ellátott nagytermet, valamint egy szobor talapzatot a 4 ház címerével kiegészítve. A 24 ajándék arra inspirálja a gyermekeket, hogy eljátsszák a Harry Potter filmek ünnepi jeleneteit, majd megalkossák saját, varázslatos történeteiket.
A LEGO® márkájú "LEGO 75964 - Harry Potter Adventi Naptár" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 75964 - Harry Potter Adventi Naptár

LEGO® 75964 - Harry Potter Adventi Naptár

10 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.