KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 75965 - Voldemort felemelkedése

LEGO 75965 - Voldemort felemelkedése
5 650 Ft
+113 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
7 éves kor fölött
nem rendelhető
59729
Segíts Voldemortnak visszanyerni teljes varázserejét, majd segíts Harry-nek megmenekülni a karmai közül! Peter Pettigrew a zsupszkulcsként használt Trimágus Kupával segített Voldemortnak Harry Pottert egy ijesztő temetőbe juttatni, ahol csapdába ejtették Tom Denem sírkövénél. Főzz egy bájitalt a kondérban, húzd meg a kockából épült kart - és Voldemort nagyúr azonnal megjelenik! Vajon Harry meg tud menekülni a Sötét Nagyúrtól és hűséges halálfalóitól? A döntés a Te kezedben van, miközben eljátszod a Harry Potter és a Tűz Serlege című film izgalmas jelenetét. A csomagban 4 minifigurát találsz: Harry Pottert Trimágus Kupa öltözékben és pálcával, Voldemort nagyurat pálcával, Peter Pettigrew-t pálcával és egy halálfalót. Ez a gyermekeknek szánt építőkészlet tartalmazza a Harry Potter és a Tűz Serlege című filmből ismert Little Hangleton temetőt, sírkövekkel és növényekkel ellátva. Húzd meg a kockából épült kart, hogy Voldemort figurája felemelkedjen a föld alatt rejlő rekesz alól! A kiegészítő elemek között találsz kondért, csontot, tőrt és a Trimágus Kupát. A Harry Potter LEGO készlet méretei: több mint 10 cm magas, 17 cm széles és 14 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 75965 - Voldemort felemelkedése" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 75965 - Voldemort felemelkedése

LEGO® 75965 - Voldemort felemelkedése

5 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.