LEGO® 76118 - Mr. Freeze Batmotoros csata

LEGO 76118 - Mr. Freeze Batmotoros csata
Vészhelyzet! Mr. Freeze jégbe borítja GOTHAM CITY-t! Siess a helyszínre LEGO Batman és Robin társaságában a Batmotoron ezzel a lenyűgöző játékkészlettel! Tüzelj Mr. Freeze hórobogójára a korongvetővel, és kerüld el messziről fagyasztóágyúját! Majd szedd két részre a Batman motort, és csald csapdába a szuper-gonosztevőt! Támadj Robin kardjával, és célozz Mr. Freeze-re Batman Batarangjával és horogvetőjével! Egyedül Te izzaszthatod meg ezt a rosszfiút, és mentheted meg GOTHAM CITY-t! Ebben a szuperhős játékkészletben 3 LEGO minifigurát találsz: Batman-t, Robin-t és Mr. Freeze-t. A Batmotor tartalmaz egy kettős vezetőfülkét Batman és Robin minifiguráinak, egy korongvetőt, Batman Batarangját és horogvetőjét, Robin kardját, 2 lövésre nem alkalmas fegyvert, 2 denevérszárnyat, valamint egy elválasztó funkciót, melynek segítségével 2 különálló motorrá alakíthatod a járművet. A Batarangot, a horogvetőt, a kardot és a 2 fegyvert leveheted a Batmotorról és belerakhatod a minifigurák kezeibe, ha akciódús küzdelemre kerül sor. Emellett vár rád egy hó-robogó is, Mr. Freeze minifigurájának kialakított üléssel. A kiegészítő elemek között megtalálod Mr. Freeze új, 2019 júniusában megjelenő sisakját és hátizsákját, melyhez egy lövésre nem alkalmas fegyver van rögzítve. Emellett 10 válogatott Akciócsomag elem is vár rád, melyekkel tetszésed szerint alakíthatod az épületeket, minifigurákat és a fegyvereket is. A LEGO DC Batman játékkészletben található 3 új minifigura 2019 júniusában jelenik meg. Ez a klassz, gyermekeknek szánt játék a legjobb szuperhős témájú születésnapi ajándék a Batman rajongók számára. A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz, melyek a Batman játékkészlethez tartoznak. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. A Batmotor méretei: több mint 5 cm magas, 11 cm hosszú és 8 cm széles. A hó-robogó méretei: több mint 6 cm hosszú, 4 cm széles és 2 cm magas.
A LEGO® márkájú "LEGO 76118 - Mr. Freeze Batmotoros csata" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
LEGO®
inkább fiúknak
6 éves kor fölött
59339
8 650 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 76118 - Mr. Freeze Batmotoros csata

LEGO® 76118 - Mr. Freeze Batmotoros csata

8 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.