2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

LEGO® 76120 - Denevérszárny és Rébusz rablása

LEGO 76120 - Denevérszárny és Rébusz rablása
13 550 Ft
+271 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
7 éves kor fölött
nem rendelhető
59303
Állítsd meg Rébusz rablását LEGO Batman, Gordon rendőrfőnök és SHAZAM! segítségével! A szuper gonosztevő kinyitotta az ellopott széfet, felakasztotta helikopterére, és menekül. Vedd üldözőbe Batman nagy erejű Denevérszárnyával és Gordon rendőrfőnök rendőrautójával! Kerüld ki a helikopter pöccintős rakétáit, majd vágj vissza a Denevérszárny városi kilövőivel és más, klassz fegyverekkel! Ezzel a lenyűgöző építőkészlettel az akció sosem ér véget. Le kell szerelned a helikoptert és el kell kapnod Rébuszt, mielőtt elmenekül a lopott pénzzel és drágakövekkel! Ez a gyermekeknek szánt szuperhős játék 4 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO minifigurát tartalmaz: Batmant, Gordon rendőrfőnököt, SHAZAM!-ot és Rébuszt. Batman Denevérszárnya tartalmaz egy nyitható, minifigurának kialakított vezetőfülkét, 2 új, 2019 júniusában megjelenő, gyorstüzelő városi kilövőt lőszer lapokkal, valamint 2 korongvetőt, melyek lövedék lapokat és korongokat lőnek. Minden városi kilövő 3 lapot lő ki gyors egymásutánban. Gordon rendőrfőnök rendőrautója tartalmaz egy minifigurának kialakított vezetőülést, levehető tetőt a könnyű hozzáférhetőség érdekében, valamint GOTHAM CITY rendőrségi matricákat is. Rébusz helikoptere nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkével, forgó rotorokkal, 2 pöccintős rakétával, valamint egy lánccal és horoggal van ellátva, melyekkel a levegőbe emelheti a széfet. A széf lezáró funkcióval, 2 drágakővel és 2 $100 bankjegy elemmel van ellátva. A széf lezárásához forgasd el az ajtaján található tárcsát! A LEGO Batman játékkészlet tartalmazza Batman Batarangját és SHAZAM! 2 erőlöketét. A kiegészítő elemek közé tartozik Rébusz feszítővasa, valamint 10 válogatott Akciócsomag elem, melyekkel tetszésed szerint alakíthatod az épületeket, minifigurákat és a fegyvereket is. A Denevérszárny a LEGO DC Batman 76122 Agyagpofa támadása a Denevérbarlangban játékkészletben található Denevérbarlang börtön tetejére illeszthető. Ez a klassz, gyermekeknek szánt játék a legjobb szuperhős témájú ajándék a Batman™ rajongók számára. A Denevérszárny méretei: több mint 5 cm magas, 17 cm hosszú és 19 cm széles. A rendőrautó méretei: több mint 4 cm magas, 14 cm hosszú és 5 cm széles. A helikopter méretei: több mint 8 cm magas, 20 cm hosszú és 4 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 76120 - Denevérszárny és Rébusz rablása" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 76120 - Denevérszárny és Rébusz rablása

LEGO® 76120 - Denevérszárny és Rébusz rablása

13 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.