Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 76126 - Bosszúállók Quinjet

LEGO 76126 - Bosszúállók Quinjet
21 190 Ft
+424 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
nem rendelhető
57668
Csatlakozz a Bosszúállókhoz, és repülj a Chitaurik elleni csatába a LEGO Marvel Bosszúállók Bosszúállók Quinjet készlettel! Ez a lenyűgöző jármű tartalmaz egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkét, korongvetőket, állítható szárnyakat, forgó rotorokat, nyitható utasteret és egy nyitható hátsó fülkét kihajtható, 6-korongos gyorskilövővel, valamint egy korongvető háromkerekűvel ellátva. Ez a gyermekeknek szánt, népszerű építőjáték készlet 6 minifigurát tartalmaz - köztük Fekete Özvegyet, Sólyomszemet, Mordályt és Thort, akiket új, 2019 márciusában megjelenő Bosszúállók csapatöltözék díszít -, emellett vagány fegyverek is várnak rád, hogy eljátszd a Marvel Bosszúállók filmek izgalmas jeleneteit.
A LEGO® márkájú "LEGO 76126 - Bosszúállók Quinjet" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 76126 - Bosszúállók Quinjet

LEGO® 76126 - Bosszúállók Quinjet

21 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.