Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 76128 - Olvasztár Csatája

LEGO 76128 - Olvasztár Csatája
8 090 Ft
+162 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
7 éves kor fölött
nem rendelhető
58187
Játszd el a nagyvárost elolvasztó Olvasztár és Pókember közötti ütközetet! Építs egy klassz tűzszörnyet, és játszd el az izgalmas LEGO Marvel Pókember Olvasztár csatáját! A megépíthető Olvasztár mechanikus építőjáték figurája állítható ízületekkel, markoló karommal, 6-korongos gyorskilövővel, megépíthető, olvadó tárgyakkal, köztük egy fél autóval, utcalámpával és a testéhez rögzített közlekedési lámpával, továbbá láva elemekkel és a minifiguráknak való csatlakozási pontokkal van ellátva. Ez a Marvel játék 3 minifigurát tartalmaz - Pókembert, Mysteriót és egy tűzoltót - fegyverekkel és kiegészítőkkel, hogy eljátszhasd a Marvel Pókember: Idegenben című film izgalmas, szuperhős jeleneteit. Olvasztár megépíthető, álló akciófigurája több mint 18 cm magas.
A LEGO® márkájú "LEGO 76128 - Olvasztár Csatája" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 76128 - Olvasztár Csatája

LEGO® 76128 - Olvasztár Csatája

8 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.