Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 76129 - Vízember támadása

LEGO 76129 - Vízember támadása
13 590 Ft
+272 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
7 éves kor fölött
nem rendelhető
58188
Alkoss egy örömteli, velencei jelenetet, majd okozz felfordulást Vízemberrel! Csatlakozz Peter Parkerhez és MJ-hez egy romantikus velencei útra, majd védd meg a várost a fenyegető, vízi lénytől a LEGO Marvel Pókember Vízember támadása készlettel! Ez az akciódús építőjáték tartalmaz egy csatorna menti kávézót megépíthető kávéfőzővel, a kinti részén asztallal és minifiguráknak kialakított ülésekkel, valamint robbanó funkcióval. Emellett egy hidat is találsz, szintén robbanó funkcióval, a minifiguráknak való csatlakozási pontokkal és egy földalatti csatornával, ahol egy LEGO patkány figura is vár rád. Ez a Pókember játékkészlet továbbá tartalmaz egy gondolát és 4 minifigurát fegyverekkel és kiegészítőkkel - köztük egy felcserélhető Pókember fejet Peter Parker számára, valamint 9 válogatott háló emelet - a kreatív játékhoz, és ahhoz, hogy eljátszhasd a Marvel Pókember: Idegenben című film szuperhős jeleneteit. A velencei helyszín méretei: több mint 17 cm magas, 25 cm széles és 9 cm mély. A gondola méretei: több mint 3 cm magas, 9 cm hosszú és 3 cm széles. Vízember megépíthető vízbázisának méretei: több mint 7 cm magas, 6 cm széles és 6 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 76129 - Vízember támadása" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 7 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 76129 - Vízember támadása

LEGO® 76129 - Vízember támadása

13 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.