Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 76130 - A Stark jet és a dróntámadás

LEGO 76130 - A Stark jet és a dróntámadás
16 450 Ft
+329 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
nem rendelhető
58189
Repülj a helyszínre a felfegyverzett Stark jettel! Csatlakozz a Happy Hogan, Nick Fury, Pókember és Mysterio csapatához egy légi csatában a LEGO Marvel Pókember A Stark jet és a dróntámadás készlettel! Ez az akciódús Pókember játékkészlet egy megépíthető Stark jet repülőgép modellt tartalmaz, mely 2 korongvetővel, állítható szárnyakkal, energiabomba-tárolóval, kettős minifigura pilótafülkével, hátsó utasüléssel Pókember számára és egy nyitható rakodónyílás funkcióval van ellátva. Nyomd meg a jet tetején található gombot, hogy ledobd az energiabombákat, vagy hagyd, hogy Pókember leereszkedjen pókhálója segítségével! Ez a kreatív építőjáték 2 korongvető drónt és 4 minifigurát is tartalmaz, hogy eljátszhasd a Marvel Pókember: Idegenben című film szuperhős jeleneteit. A Stark jet játék méretei: több mint 10 cm magas, 38 cm hosszú és 25 cm széles. Az egyes drónok méretei: több mint 4 cm hosszú, 4 cm széles és kevesebb mint 2 cm magas.
A LEGO® márkájú "LEGO 76130 - A Stark jet és a dróntámadás" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 76130 - A Stark jet és a dróntámadás

LEGO® 76130 - A Stark jet és a dróntámadás

16 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.