Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 76131 - Bosszúállók csatája

LEGO 76131 - Bosszúállók csatája
26 990 Ft
+540 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
nem rendelhető
57680
Rendezd meg az izgalmas Bosszúállók csatáját, és győzd le Thanost és az Outridert ezzel a LEGO Marvel Bosszúállók építőjáték készlettel! A Bosszúállók főhadiszállása tartalmaz egy 2-szintes irodaházat tárgyalóteremmel ahol találsz egy asztalt titkos, fegyvert rejtő rekesszel, egy nyitható, lézersugaras széfet, helikopter leszállópályát, garázst, tetőtéri rugós kilövőt és kettős korongvetőket, valamint egy forgatható és billenthető radart. Ez a népszerű építőjáték készlet továbbá tartalmaz egy megépíthető játék helikoptert állítható, forgó rotorokkal, 6-korongos gyorskilövővel, valamint egy terepjárót forgó lövegtoronnyal, melyen egy kettős korongvetőt találsz. Játszd el a Marvel Bosszúállók filmek lebilincselő jeleneteit 4 minifigurával, egy Hangya mikrofigurával, valamint Hulk és Thanos nagy, állítható figuráival.
A LEGO® márkájú "LEGO 76131 - Bosszúállók csatája" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 76131 - Bosszúállók csatája

LEGO® 76131 - Bosszúállók csatája

26 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.