2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

LEGO® 76137 - Batman Rébusz ellen

LEGO 76137 - Batman Rébusz ellen
3 290 Ft
+66 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
4 éves kor fölött
nem rendelhető
59306
Segíts Batman-nek megállítani Rébusz bankrablását GOTHAM CITY-ben, ezzel a izgalmas LEGO DC Batman játékkészlettel! A szuper gonosztevő ellopta a bankautomatát, és éppen menekülőben van a gördeszkáján. Pattanj be Batman szuper klassz LEGO Batmobil járművébe, taposs a gázra és állítsd meg a rosszfiút! Dobd el a Batarangot, hogy ledöntse Rébuszt a lábáról, majd vedd vissza az ellopott pénzt! • A 4 éves kortól ajánlott LEGO játék építőkészleteket kifejezetten úgy terveztük, hogy szórakoztatóak és könnyen megépíthetőek legyenek a kisgyermekek számára, így segítve önbizalmuk növelését, hiszen az egyszerű építési lépések tökéletes kezdetet nyújtanak a LEGO kockák megépítéséhez. Ez a LEGO DC Batman játékkészlet 2 minifigurát tartalmaz: Batmant és Rébusz-t. A könnyen megépíthető Batmobil játékautó kezdőkockákból álló karosszériát, egy minifigurának kialakított vezetőfülkét, Batman Batarangjához tartozó 2 különálló csatlakozási pontot, 2 denevérszárnyat és egy lángoló kipufogó elemet is tartalmaz. A megépíthető bankautomata Rébusz dinamit eleméhez tartozó csatlakozási ponttal van ellátva. A fegyverek között megtalálod Batman Batarangját és Rébusz dinamitját. A kiegészítő elemek közé tartozik Rébusz megépíthető gördeszkája és feszítővasa. Rébusz új minifigurája 2019 júniusában jelenik meg. A négy éves kortól ajánlott LEGO kreatív játékok bevezetik gyermekedet kedvenc film és TV szereplői, illetve mindennapi hősei széles univerzumába. A 4 éves kortól ajánlott LEGO építőkészletek korábban LEGO Juniors néven voltak ismertek, és a kreatív építés érdekében minden LEGO készlettel és LEGO kockával együtt megépíthetőek. Ez a szuperhős játék tökéletes születésnapi ajándék a Batman rajongó óvodások és fiatalok számára. A Batmobil játékautó méretei: több mint 4 cm magas, 15 cm hosszú és 4 cm széles. A bankautomata méretei: több mint 5 cm magas, 5 cm széles és 3 cm mély.
A LEGO® márkájú "LEGO 76137 - Batman Rébusz ellen" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 4 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 76137 - Batman Rébusz ellen

LEGO® 76137 - Batman Rébusz ellen

3 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.