2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

LEGO® 76138 - Batman és Joker szökése

LEGO 76138 - Batman és Joker szökése
13 590 Ft
+272 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
4 éves kor fölött
nem rendelhető
59340
Segélyhívás érkezett Batman-nek! Harley Quinn meg akarja szöktetni Joker-t az Arkham börtönből. Repülj a helyszínre Batman helikopterével! Vigyázz a katapultból kilövő bombákkal! Akadályozd meg, hogy Harley Quinn lebontsa a falat a motorjához rögzített lánc és horog segítségével! Ezzel a lenyűgöző LEGO Batman és Joker építőkészlettel az akció sosem ér véget! Juttasd vissza a börtönbe ezeket a szuper gonosztevőket, és légy a nap hőse! A 4 éves kortól ajánlott LEGO készleteket kifejezetten úgy terveztük, hogy szórakoztatóak és könnyen megépíthetőek legyenek a kisgyermekek számára, így segítve önbizalmuk fejlődését, hiszen az egyszerű építési lépések tökéletes kezdetet nyújtanak a LEGO kockák megépítéséhez. Ez a szuperhős játék 4 LEGO minifigurát tartalmaz: Batman-t, Harley Quinn-t, Joker-t és egy börtönőrt. Az Arkham Elmegyógyintézet tartalmaz egy nyitható sorompót, bejárati ajtókat levehető vasrúd zárral, egy minifigura üléssel ellátott őrtornyot, 2 börtönszárnyat, melyek mindegyike egy nyitható, minifigurának szánt börtöncellával rendelkezik, egy forgatható és megépíthető keresőfényt, TV-képernyő elemet Joker képével, egy megépíthető vezérlőpultot levehető bilincs elemmel, valamint a Batman gonosztevők 3 tulajdonát - egy megépíthető Madárijesztő gáztartályt és Mr. Freeze sugárfegyverét, valamint Pingvin kalap elemét is. Batman helikopterének karosszériája kezdőkockákból áll, emellett egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkét és forgatható rotorokat is tartalmaz. Harley Quinn motorján egy minifigurának való ülés, valamint egy lánc és egy horog található, melyekkel húzhatja a hordozható katapultot vagy lerombolhatja a börtöncella falait. A hordozható katapult 2 kilövővel és 3 megépíthető bombával van felszerelve. Ez a klassz Batman játékkészlet tartalmazza Batman Batarangját és megafon elemét, valamint Harley Quinn baseball sapkáját is. Harley Quinn és Joker új, börtönruhába bújt minifigurái 2019 júniusában jelennek meg. A 4 éves kortól ajánlott LEGO készlet bevezeti gyermekedet kedvenc filmjeinek és TV szereplőinek, illetve hétköznapi hőseinek széles univerzumába, így tökéletes szuperhős ajándék lehet az óvodások számára. A 4 éves kortól ajánlott LEGO építőkészletek korábban LEGO Juniors néven voltak ismertek, és a kreatív építés érdekében minden LEGO készlettel és LEGO kockával együtt megépíthetőek. A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. Az Arkham Elmegyógyintézet méretei: több mint 21 cm magas, 23 cm széles és 10 cm mély. A játék Batman helikopter méretei: több mint 9 cm magas, 14 cm hosszú és 4 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 76138 - Batman és Joker szökése" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 4 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 76138 - Batman és Joker szökése

LEGO® 76138 - Batman és Joker szökése

13 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.