LEGO® 76157 - Wonder Woman vs Cheetah

LEGO 76157 - Wonder Woman vs Cheetah
Légy részese egy fantasztikus csatának Wonder Woman és Cheetah között! Míg Max megpróbál belépni a toronyba, az adópanelek fölé kerekednek. Wonder Woman az adó körül repkedve belevág a nyomozásba. Ám amikor ősellensége, Cheetah támadásba lendül... bármi megtörténhet! Ez a 2-oldalú modell tartalmaz egy csúcstechnikai bunkert és egy forgó adótornyot is. Amikor a gyermekek egy helyre varázsolják Wonder Woman-t (Diana Prince) és ősellenségét, Cheetah-t (Dr Barbara Minerva)... bármi megtörténhet! A szárnyas Wonder Woman és Cheetah minifiguráival a gyermekeknek rengeteg szuperhős akcióban lesz részük, Max minifiguráját pedig megtalálják a vezérlőközpontban. A magas adótorony 360 fokban, valamint lefelé és felfelé is elforgatható. A gyermekek megjavíthatják a forgó adót Wonder Woman minifigurájával. Miközben a torony körül repked, Max a vezérlőknél áll. És ha a szuper-gonosztevő, Cheetah megérkezik, belecsaphatnak egy fantasztikus csatába! A 7 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok rajongók izgalmas, fantáziadús kalandokban vehetnek részt ezzel a népszerű LEGO DC Wonder Woman játékkal. Népszerű, akciódús ajándék minden ifjú szuperhős számára. A 20 cm átmérőjű radartányérral ellátott, 19 cm magas és 17 cm széles LEGO DC Wonder Woman Cheetah ellen (76157) készlet rengeteg fantáziadús játékra inspirál. Mivel nincs szükség elemekre, a gyermekek ott játszhatnak ezzel a Wonder Woman 1984-es LEGO DC készlettel, ahol csak szeretnének. A kézzelfogható, elem nélküli játék fejleszti a kreatív gondolkodást, a fantáziadús szerepjátékot és a problémamegoldó készségeket. Szuperhős játékkészletet keresel egy újonc LEGO építő gyermek számára? Ez a Wonder Woman Cheetah ellen játék tartalmaz egy könnyen érthető útmutatót, melynek segítségével a gyermekek pillanatok alatt belevághatnak az építésbe és a játékba. A LEGO DC játékkészletek fantáziadús egyéni és csoportos játékra inspirálják a gyermekeket, miközben eljátsszák kedvenc filmjeleneteiket, saját történeteket találnak ki és kiállítják a szobájukban ezt a klassz játékkészletet. A LEGO építőkockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van. A LEGO kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden egyes építőkészlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági szabványoknak, kis szuperhősöd érdekében.
A LEGO® márkájú "LEGO 76157 - Wonder Woman vs Cheetah" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
LEGO®
8 éves kor fölött
64032
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
LEGO 76157 - Wonder Woman vs Cheetah
LEGO 76157 - Wonder Woman vs Cheetah

LEGO® 76157 - Wonder Woman vs Cheetah

11 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.