LEGO® 76183 - Batcave - Leszámolás Riddler-rel

LEGO 76183 -  Batcave - Leszámolás Riddler-rel
25 450 Ft
+509 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
8 éves kor fölött
72293
A LEGO® DC Batman Batcave: Leszámolás Riddler-rel (76183) készlettel a Batman film 8 éves vagy nagyobb rajongói lenyűgözhetik szuperhősbarátaikat.
Irány a Batcave Batman-nel! Rébusz 3 titkos üzenetet hagyott. A különleges nagyító segítségével tárd fel a nyomokat, majd nézd át a számítógépeket és a GOTHAM CITY térképet Gordon rendőrfőnökkel. Itt az ideje, hogy Batman Drifternek álcázza magát, és elszáguldjon motorkerékpárjával, hogy elfogja a gonosztevőt és visszavigye a Batcave börtönébe. De légy óvatos: Selina Kyle hamarosan lecsap!
A Batcave számítógépekkel, szerszámokkal és hegesztő felszereléssel van ellátva a járművek javításához. A 2 oldalú fal, aminek egyik oldala egy nagy GOTHAM CITY térképet ábrázol, a másik pedig eszköztartóként funkcionál, csuklópántos kialakítású, így különféle pozíciókba fordítható, hogy nagyobb játékteret tudj kialakítani. A készlet a Batman film 6 minifiguráját tartalmazza: Batmant, Selina Kyle-t, Rébuszt, Driftert, Alfredet és Gordon rendőrfőnököt. A Rébusz kódolt üzeneteit tartalmazó 3 elemet a gyerekek csak a különleges nagyítóval tudják elolvasni, hogy felfedjék a nyomokat. Amikor Batman a motorkerékpárján száguld, akkor alteregójának, Drifternek álcázhatja magát. És ha bármelyik gonosztevővel visszatér, bezárhatja őket a Batcave saját börtönébe. A játékkészlet emellett lehetővé teszi, hogy a Batmobile: Penguin hajsza (76181, külön kapható) szettben található Batmobile-lal felhajts a rámpákra, és megjavítsd azt.
A LEGO® márkájú "LEGO 76183 - Batcave - Leszámolás Riddler-rel" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 76183 -  Batcave - Leszámolás Riddler-rel

LEGO® 76183 - Batcave - Leszámolás Riddler-rel

25 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.