LEGO® 76415 - A Roxfort-i csata

LEGO 76415 - A Roxfort-i csata
33 590 Ft
+672 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
9 éves kor fölött
nem rendelhető
81196
Alkosd újra Harry Potter epikus, végső összecsapását Voldemort ellen!
Játszd el a Roxfort-i csatát a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész című filmből, ezzel a 9 éves kortól ajánlott LEGO® Harry Potter játékkészlettel (76415)! A szett a Roxfort kastély egy részének LEGO kockákból épült változatát tartalmazza, ami a Voldemort és Harry Potter udvari csatája során lerombolható. A kastélymodulokat átrendezheted, hogy megalkosd a hidat egy másik emlékezetes helyszínről. Ezt a moduláris szettet a sorozat más készleteivel is kombinálhatod, hogy megalkosd a teljes Roxfort kastélyt.
A LEGO® márkájú "LEGO 76415 - A Roxfort-i csata" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 9 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 76415 - A Roxfort-i csata

LEGO® 76415 - A Roxfort-i csata

33 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.