LEGO® - Világító rendőr kulcstartó lámpa, 2.

LEGO - Világító rendőr kulcstartó lámpa, 2.
2 690 Ft
+54 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
26866
LEGO: Világító rendőr kulcstartó lámpa 2, mely egy világító talpú, 7 cm-es LEGO CITY rendőr figura, beépített LED lámpával. Kulcstartóra, hátizsákra vagy akár ruhára is könnyen fel lehet akasztani, a rendőr mindkét talpa mozgatható, és világít. A játék 2 db CR2025 gombelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza.
A LEGO® márkájú "LEGO - Világító rendőr kulcstartó lámpa, 2." nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO - Világító rendőr kulcstartó lámpa, 2.

LEGO® - Világító rendőr kulcstartó lámpa, 2.

2 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.