KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Lexibook - AeroFoot világító légpárnás foci szett két kapuval

Lexibook - AeroFoot világító légpárnás foci szett két kapuval
9 890 Ft
+198 hűségpont ajándékba - Részletek...
Lexibook
3 éves kor fölött
nem rendelhető
80830
Ki mondta, hogy focizni csak odakint lehet?
A Lexibook AeroFoot légpárnás foci szettjével a gyerekek beltéren is rúghatják a „bőrt", azaz egy légpárnás, vízszintes felületen dinamikusan és könnyedén csúszó korongot, amely focilabda mintával van díszítve. A mechanizmus során a korong levegőt fúj ki, ezáltal könnyen csúszik minden sík felületen. A korong ütésálló habszivaccsal van körülvéve, így nem kell aggódni, hogy kárt tesz majd a berendezésben vagy a falakban, valamint beépített LED fényekkel világít, így akár sötétben is kipróbálhatják magukat a kis focistajelöltek.
A dobozban 2 kapu is rejlik, amelyek össze- és szétszerelése gyors és egyszerű a mellékelt útmutató segítségével. Már csak fel kell állítani a csapatokat, és indulhat is a mérkőzés!
A játék nemcsak a futball szabályai szerint játszható, seprűk bevonásával akár a floorball szabályai szerint is használható.
A termék súlya: 1,2 kg
Mérete: 51 x 26 x 33 cm
A játék elemmel működik (4 X LR6). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
Fontos! A megrendelt labdák (a legtöbb esetben) leeresztett állapotban kerülnek kiszállításra).
A "Lexibook - AeroFoot világító légpárnás foci szett két kapuval" nevű játék gyártója a Lexibook, főleg 3 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Lexibook - AeroFoot világító légpárnás foci szett két kapuval

Lexibook - AeroFoot világító légpárnás foci szett két kapuval

9 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.