Lexibook - Mancs őrjárat ébresztőóra

Lexibook - Mancs őrjárat ébresztőóra
Ez a Mancs Őrjárat ébresztő óra nem hiányozhat egy kisfiú szobájából sem. LCD kijelzőjéről könnyedén leolvasható az idő. Az óra tetején lévő figura diszkrét fénnyel világít, így akár éjjeli fénynek is használható. Többféle fénnyel és hanghatással üzemel. Ébresztőóraként is használhatjátok, ha pedig gyermeked nem szokott felkelni az első csörgésre, egy beépített szundi funkció lehet ebben a segítségetekre. A töltöttséget is megfigyelhetitek a kijelzőn, akár csak egy felnőtt ébresztő órán.
A játék elemmel működik (3 db AA/ LR6 elem). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Lexibook - Mancs őrjárat ébresztőóra" nevű játék gyártója a Lexibook, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Lexibook
66543
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Lexibook - Mancs őrjárat ébresztőóra
Lexibook - Mancs őrjárat ébresztőóra

Lexibook - Mancs őrjárat ébresztőóra

10 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.