Lexibook - Pókember ébresztő óra

Lexibook - Pókember ébresztő óra
Ez a Pókemberes ébresztő óra nem hiányozhat egy kisfiú szobájából sem. LCD kijelzőjéről könnyedén leolvasható az idő. A Pókember figura diszkrét fénnyel világít, így akár éjjeli fénynek is használható. Többféle fénnyel és hanghatással üzemel. Ébresztőóraként is használhatjátok, ha pedig gyermeked nem szokott felkelni az első csörgésre, egy beépített szundi funkció lehet ebben a segítségetekre. Ezt az óra tetején tudjátok leállítani. A töltöttséget is megfigyelhetitek a kijelzőn, akár csak egy felnőtt ébresztő órán.
A játék elemmel működik (3 db AA /LR6 elem). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Lexibook - Pókember ébresztő óra" nevű játék gyártója a Lexibook, főleg 3 és 7 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Lexibook
inkább fiúknak
66544
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Lexibook - Pókember ébresztő óra
Lexibook - Pókember ébresztő óra

Lexibook - Pókember ébresztő óra

10 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.