Lexibook - Powerman interaktív robot távirányítóval, magyar nyelvű

Powerman az interaktív robot beszélget, táncol, zenél és többféle fény-és hanghatással bír. Távirányítójával a gyerekek előre-hátra mozgathatják, táncoltathatják, de a jókedv mellett tanítja is a kicsiket. Különböző találós kérdéseket tesz fel az állatokról, a számok világáról és egyéb hétköznapi érdekességekről, továbbá történeteket és vicceket is tud mesélni. A szórakoztatás itt nem ér véget, Powerman szivacs koronglövéssel is elkápráztatja a rajongóit. A termékhez 2 év gyártói garancia biztosított. A robot mérete: 20 x 9 x 33 cm.
A játék elemmel működik (7 x AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Lexibook - Powerman interaktív robot távirányítóval, magyar nyelvű" nevű játék gyártója a Lexibook, főleg 5 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Lexibook
inkább fiúknak
1-3 nap
72060
18 850 Ft
A "Lexibook - Powerman interaktív robot távirányítóval, magyar nyelvű" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. január 25-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. január 25-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Lexibook - Powerman interaktív robot távirányítóval, magyar nyelvű

Lexibook - Powerman interaktív robot távirányítóval, magyar nyelvű

18 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.