Liebherr kis daruskocsi, 16 cm

Liebherr kis daruskocsi, 16 cm
1 750 Ft
+35 hűségpont ajándékba - Részletek...
Dickie
inkább fiúknak
26590
Műanyagból készült Liebherr kis daruskocsi, forgatható fülkével. Az autót négy talppal ki tudod támasztani, a darut pedig hosszan ki tudod nyújtani, ráadásul a daru kampóját fel-le tudod engedni. A Liebherr kis daruskocsi megmutatja, hogyan működik egy építkezés, ha elég ügyes vagy, akár kisebb tárgyakat fel is tudsz vele emelni. Méretek: 16 x 5 x 6 cm.
A Dickie márkájú "Liebherr kis daruskocsi, 16 cm" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Dickie

Liebherr kis daruskocsi, 16 cm

Liebherr kis daruskocsi, 16 cm

1 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.