Lighthouse Run társasjáték

Lighthouse Run társasjáték
A Lighthouse Run társasjáték során a játékosok feladata, hogy a hajókat a kikötőbe vezessék a vihar beköszönte előtt. A folyó mentén világítótornyok mutatják az utat, de mindig csak három torony világít. Csak azon tornyok mellett szabad elhaladni, amik világítanak. A soron következő játékosnak át kell helyeznie a világítótorony fényét egy másikba, majd a hajóit a kijátszott kártyák szerint kell mozgatnia, a játékostárs segítéséért pedig bónuszlépés jár. A viharfelhő minden kör után továbbhalad és lassan utoléri azokat a hajókat, amik lemaradtak. A játékot az nyeri, aki a 12 forduló során a legközelebb juttatta a hajóit a kikötőhöz.
A "Lighthouse Run társasjáték" nevű játék gyártója a Piatnik, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Piatnik
8 éves kor fölött
61356
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Lighthouse Run társasjáték
Lighthouse Run társasjáték

Lighthouse Run társasjáték

7 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.