Lightyear - Buzz akciófigura fényekkel és hangokkal

26 590 Ft
+532 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
1-3 nap
76625
Az űrben minden kaland izgalmas, főleg, ha egy feltérképezetlen bolygón reked az ember, mint Buzz Lightyear és legénysége. Igazi űr-járőrként megküzdhetnek a gyerekek az ellenséges növényekkel, az óriási bogarakkal és Zurggal, hogy teljesítsék küldetéseiket és hazatérhessenek - ahogy a Disney és Pixar Lightyear filmben. A prémium minőségű, autentikus külsővel érkező Buzz Lightyear hátán vízzel tölthető jetpack van, ami repülés közben párát bocsát ki, hangokkal és fényekkel együtt. A figura 11 ponton mozgatható, hogy élethűbben játszhassák el a kedvenc jeleneteiket, a jó és a gonosz összecsapásait vagy akár teljesen új kalandokat élhessenek át vele. A sorozatban a külön kapható többi figurával és járművekkel a csaták, repülések és felfedezések izgalma tovább fokozható. A Lightyear figurákkal elrepülhetnek képzeletük űrkalandjaiba, a végtelenbe és tovább. A színek, a méretek és díszítések eltérhetnek.
A "Lightyear - Buzz akciófigura fényekkel és hangokkal" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Lightyear - Buzz akciófigura fényekkel és hangokkal" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Mattel

Lightyear - Buzz akciófigura fényekkel és hangokkal

Lightyear - Buzz akciófigura fényekkel és hangokkal

26 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.