Lightyear - Szervízautó, 27 cm

Egy feltérképezetlen bolygón rekedt Buzz Lightyear és legénysége, ahol ellenséges növényekkel, óriási bogarakkal és a végső fenyegetéssel, Zurggal kell megküzdeniük, hogy teljesítsék küldetésüket és hazatérhessenek. Ezt az alapjárművet a teherautó ihlette, amely Buzzt és csapatát szállítja a T'Kani Prime ellenséges terepen. A kerekei gurulnak és az ajtók kinyithatóak, így ez a földi jármű készen áll a film izgalmas jeleneteinek megismétlésére vagy újak elképzelésére. A levehető lézeres árokásó készen áll a nehéz terepen végzett munkákra. A teherautóban elfér Buzz teljes, négyfős csapata. A rajongók újrateremthetik a csata, a repülés és a felfedezés izgalmát.
A "Lightyear - Szervízautó, 27 cm" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Mattel
1-3 nap
76054
9 750 Ft
A "Lightyear - Szervízautó, 27 cm" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. október 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. október 04-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Mattel

Lightyear - Szervízautó, 27 cm

Lightyear - Szervízautó, 27 cm

9 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.