Lightyear - Zurg akciófigura fényekkel és hangokkal

19 750 Ft
+395 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
1-3 nap
76627
Az űrben minden kaland izgalmas, főleg, ha egy feltérképezetlen bolygón reked az ember, mint Buzz Lightyear és legénysége. Igazi űr-járőrként megküzdhetnek a gyerekek az ellenséges növényekkel, az óriási bogarakkal és Zurggal, hogy teljesítsék küldetéseiket és hazatérhessenek - ahogy a Disney és Pixar Lightyear filmben. Zurg fényekkel és hangokkal érkezik, így izgalmasabb történetek és akciójelenetek játszhatók el vele. Közel 35 cm magas, 18 cm széles és 11 ponton mozgatható, hogy élethűbben játszhassák el a kedvenc jeleneteket, a jó és a gonosz összecsapásait vagy akár teljesen új kalandokat élhessenek át vele. A sorozatban a külön kapható többi figurával és járművekkel a csaták, repülések és felfedezések izgalma tovább fokozható. A Lightyear deluxe figurákkal elrepülhetnek képzeletük űrkalandjaiba, a végtelenbe és tovább. A színek, a méretek és a díszítések eltérhetnek.
A "Lightyear - Zurg akciófigura fényekkel és hangokkal" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Lightyear - Zurg akciófigura fényekkel és hangokkal" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 08-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 08-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Mattel

Lightyear - Zurg akciófigura fényekkel és hangokkal

Lightyear - Zurg akciófigura fényekkel és hangokkal

19 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.