KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Little Live Pets - Interaktív papagáj világító szárnnyal

Little Live Pets - Interaktív papagáj világító szárnnyal
7 190 Ft
+144 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81887
Csicsergő, beszélő, világító madárka - hogy legyen egy új "kis kedvenc" a háznál!
A Little Live Pets legújabb madárkái, a Lil' Birds papagájok a legédesebb madárkák, akikkel valaha is találkoztak a gyerekek. Az igényesen kidolgozott kicsi madarak gyönyörű szemeikkel és fényes, világító szárnyaikkal varázsolják el a kicsiket.
Ha a gyerekek megsimogatják új házi kedvencüket, a kismadár csicseregni kezd, szárnyai pedig mágikusan világítanak majd. Minél többet simogatják a gyerekek a madárkát, annál boldogabb lesz - ez pedig abban is megmutatkozik, hogy hosszabb ideig csiripel, egy idő után pedig egy dallamot is fütyül majd a gyerekeknek. Mi több, a kicsik beszélni is taníthatják a kismadarat: ha megnyomják a madár hasán található gombot, és elmondanak egy mondatot, a madárka megismétli azt.
A madárka több mint 20 madárhanggal csicsergi be a kicsik mindennapjait.
Webáruházunkban további Little Live Pets madarak is megvásárolhatók (elérhetőségük változhat), így a gyerekek akár az összes madárkát magukénak tudhatják majd.
A játék elemmel működik (2 X AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A termék kétféle változatban kapható. A feltüntetett ár egy darab termékre vonatkozik, amit véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Little Live Pets - Interaktív papagáj világító szárnnyal" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Little Live Pets - Interaktív papagáj világító szárnnyal

Little Live Pets - Interaktív papagáj világító szárnnyal

7 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.