KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

Little Live Pets - Polly Pearl, az interaktív lila papagáj kalitkában

Little Live Pets - Polly Pearl, az interaktív lila papagáj kalitkában
12 350 Ft
+247 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
81889
Csicsergő, beszélő, világító madárka - hogy legyen egy új "kis kedvenc" a háznál!
A Little Live Pets legújabb madárkái, a Lil' Birds papagájok a legédesebb madárkák, akikkel valaha is találkoztak a gyerekek. Az igényesen kidolgozott kicsi madarak gyönyörű szemeikkel és fényes, világító szárnyaikkal varázsolják el a kicsiket. Ebben a csomagban a kalitkába zárt, lila színű Polly Pearl rejlik, aki alig várja, hogy a gyerekek szabadon engedjék.
Ha a gyerekek megsimogatják új házi kedvencüket, a kismadár csicseregni kezd, szárnyai pedig mágikusan világítanak majd. Minél többet simogatják a gyerekek a madárkát, annál boldogabb lesz - ez pedig abban is megmutatkozik, hogy hosszabb ideig csiripel, egy idő után pedig egy dallamot is fütyül majd a gyerekeknek. Ráadásul a kicsik beszélni is taníthatják a kismadarat: ha megnyomják a madár hasán található gombot, és elmondanak egy mondatot, a madárka megismétli azt.
A madárka több mint 20 madárhanggal csicsergi be a kicsik mindennapjait. A kis papagáj kalitkája nyitható és zárható, a felső karikának köszönhetően pedig akár fel is akasztható a gyerekszobában.
Webáruházunkban további Little Live Pets madarak is megvásárolhatók (elérhetőségük változhat), így a gyerekek akár az összes madárkát magukénak tudhatják majd.
A játék elemmel működik (2 X AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "Little Live Pets - Polly Pearl, az interaktív lila papagáj kalitkában" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Little Live Pets - Polly Pearl, az interaktív lila papagáj kalitkában

Little Live Pets - Polly Pearl, az interaktív lila papagáj kalitkában

12 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.