KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Little Live Pets - Snowie, az interaktív barika

Little Live Pets - Snowie, az interaktív barika
15 990 Ft
+320 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81892
A legcukibb sétáló bárány kerek e világon!
Snowie, a Little Live Pets interaktív kisbáránya alig várja, hogy a gyerekek gondoskodjanak róla - na meg hogy megsétáltassák. Az imádnivaló bárányka úgy mozog, és pontosan olyan hangokat hallat, amilyeneket egy igazi bari is.
Ha a gyerekek megetetik a cumisüvegéből, és megölelgetik pihe-puha bundáját, különböző reakciókkal hálálja meg kis gazdája törődését. A nyakörv és a póráz segítségével a lurkók egy sétát is tehetnek a báránykával a gyerekszobában, vagy épp a nappaliban - hiszen a mozgás nagyon fontos, legyen szó kisgyerekről, vagy kisbárányról. A barika több mint 25 hangot és reakciót ad.
A játék bárány kidolgozása igényes és részletgazdag, testének egyes részei szuperpuha anyagból készültek, ezáltal Snowie ölelésre csábítja boldog tulajdonosait. Segítségével a gyerekek különböző történeteket játszhatnak el, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük, ráadásul sokat tanulhatnak a felelős állattartásról, az önállóságról és a gondoskodásról.
A játék elemmel működik (3 X AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "Little Live Pets - Snowie, az interaktív barika" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 5 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Little Live Pets - Snowie, az interaktív barika

Little Live Pets - Snowie, az interaktív barika

15 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.