Little People - Fecsegő iskolabusz

Little People - Fecsegő iskolabusz
6 990 Ft
+140 hűségpont ajándékba - Részletek...
25203
Nagy méretű sárga Little People fecsegő iskolabusz, a Fisher-Price-tól. A fecsegő iskolabusz erős műanyagból készült, és rengeteg meglepetést tartogat a kicsiknek. A buszsofőr és Eddie figuráját be tudod ültetni a buszba, ha elkezded tologatni, a Busz kerekei című gyerekdalt kezdi el játszani a járgány. Ha lenyomod a figurákat, akkor újabb és újabb versszakokat ismerhetsz meg. Az autóbusz ajtaja nyitható, de a tetőn keresztül is könnyen ki-be tudod helyezni a figurákat. Fordítsd ki a Little People fecsegő iskolabusz oldalán található STOP táblát, hogy a Little People gyerekek biztonsággal átkelhessenek az úton. A Little People - Fecsegő iskolabusz együtt használható a többi Little People készlettel is. A játék 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Méretek: 32 x 14 x 17 cm.
A Fisher-Price márkájú "Little People - Fecsegő iskolabusz" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Little People - Fecsegő iskolabusz

Little People - Fecsegő iskolabusz

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.