Littlest PetShop - Fagyizó

Littlest PetShop - Fagyizó
4 690 Ft
+94 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
27223
A Picurkák imádják a hűvös édességeket! A készletben két Picurkát, Casey Cottonpuff nyuszit és Pinky Beedman madárkát találhatod, akik finom fagyikkal üdítőkkel tudják magukat hűsíteni. A készletben több kiegészítő, fagyis kocsi, pad, asztal és kisebb ékszerek is megtalálhatók, amikkel még szebbé tehetik magukat. A Fagyizó kombinálható a többi Littlest PetShop szettel is.
Picurkák mérete: 4 cm.
Csomagolási méretek: 23 x 5 x 18 cm.
A Littlest PetShop márkájú "Littlest PetShop - Fagyizó" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Littlest PetShop

Littlest PetShop - Fagyizó

Littlest PetShop - Fagyizó

4 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.