Littlest PetShop - Picurka fekete harkály

Littlest PetShop - Picurka fekete harkály
1 050 Ft
+21 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
24866
A Littlest PetShop gyűjthető állatkái közül egy vidám kisállat, egy aranyos fekete harkály. Méret: 6 cm. Gyűjtsd össze az összes Littlest PetShop figurát! A csomagban található, a Littlest PetShop kártya segítségével játszhatsz a kis barátoddal a Littlest PetShop telefonos alkalmazással. Az okostelefon vagy az iPod kamerájával lefényképezed a kártyán szereplő kódot és már játszhatsz is a kedvencedde
A Littlest PetShop márkájú "Littlest PetShop - Picurka fekete harkály" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Littlest PetShop

Littlest PetShop - Picurka fekete harkály

Littlest PetShop - Picurka fekete harkály

1 050 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.