Llorens - Bimba kislány baba rózsaszín függőággyal - 35 cm

Llorens - Bimba kislány baba rózsaszín függőággyal - 35 cm
Nem is kérdés, hogy Bimba baba, ez az egyedi és tündérien aranyos, sötétkék szemű realisztikus baba azonnal a gyerekek jó barátjává válik majd. Teste puha, keze és lába mozgatható. Műanyagból készült, így akár fürdethető is. Pompomos, csillag mintás, szőrmefüles ruhácskát visel, és a csomagban egy rózsaszínű függőágy és egy cumi is található.
A Llorens babák igazán különlegesek, hiszen 100 %-ban kézzel készülnek. Kimagasló minőség és aprólékos kidolgozás jellemzi őket, ráadásul kizárólag károsanyag- és allergénmentes anyagokból készülnek. Nagyszerű ajándék gyerekeknek és gyűjtőknek egyaránt, a díszdoboz pedig csak még különlegesebbé teszi.
Remekül fejleszti a gyermekek képzelőerejét, valamint a babázással megtanulhatják, miként kell gondoskodni egy csecsemőről.
A baba magassága: 35 cm
A "Llorens - Bimba kislány baba rózsaszín függőággyal - 35 cm" nevű játék gyártója a Llorens, főleg 3 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
Llorens
inkább lányoknak
3 éves kor fölött
72068
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Llorens - Bimba kislány baba rózsaszín függőággyal - 35 cm

Llorens - Bimba kislány baba rózsaszín függőággyal - 35 cm

21 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.