Loaded Lemons és Itt a sajt, hol a sajt társasjáték csomag

Remek szórakozást ígér ez a 2 az 1-ben társasjáték csomag, amiben a gyerekek a Loaded Lemons és az Itt a sajt, hol a sajt bolondos és vicces családi társasjátékokkal ismerkedhetnek meg.
A Loaded Lemons egy bolondos játék, fröcskölő citromokkal. A társas a megfigyelés és finom motorikus képességek fejlesztésére helyezi a hangsúlyt. A játék menete rövid, 15 perc. 4 db citromot kell megtölteni vízzel, ebből 2 spriccelni fog. Az elektronikus jelzőt az asztal közepére kell helyezni a citromokkal együtt. Minden játékos választ egy állat hangot és az időzítő elindításakor megfigyeli, mikor hallja a sajátját és kicseréli az előtte lévő citromot egy másik citroma. Amikor az időzítő a játék végét jelzi, meg kell állni és tippelni, hogy vízzel töltött citrom van -e az adott játékosnál vagy sem. Ha rossz a tipp, könnyen vizes lehet bárki. A társasjáték könnyű, vidám nyári kikapcsolódást jelenthet a gyerekek számára. Működéséhez szükséges 2 db AAA elem, amit a csomagolás nem tartalmaz.
Az Itt a sajt, hol a sajt? Egy izgalmas családi memória játék. Az egeret az asztal közepére kell helyezni majd jól megfigyelni, majd elrejteni őket a sajtok alá és megcserélni. A további játék a sajtkerék megforgatása után következik. Aki megtalálja a kisegeret, egy sajtkoronggal gazdagodik. A játékot az nyeri aki a legtöbb sajtkorongot szerzi meg.
A "Loaded Lemons és Itt a sajt, hol a sajt társasjáték csomag" nevű játék gyártója az Entertoyment, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Entertoyment
1-3 nap
68921
2 990 Ft
A "Loaded Lemons és Itt a sajt, hol a sajt társasjáték csomag" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. június 22-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. június 22-én, kedden átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Loaded Lemons és Itt a sajt, hol a sajt társasjáték csomag
2 990 Ft
Loaded Lemons és Itt a sajt, hol a sajt társasjáték csomag

Loaded Lemons és Itt a sajt, hol a sajt társasjáték csomag

2 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.