LogiQuest - Ticket to Ride - Pályaudvar társasjáték

10 750 Ft
+215 hűségpont ajándékba - Részletek...
8 éves kor fölött
1-3 nap
80293
Üdvözlünk 1900-ban, a mozdonyok korában, ahol a legnépszerűbb közlekedési forma a legnagyobb városokat összekötő vasút. A pályaudvar tele van nyüzsgő mozdonyvezetőkkel, pályaudvari munkásokkal - hiszen a szerelvényeket minél gyorsabban az indulási vágányokra kell terelni. A LogiQuest Ticket to Ride - Pályaudvar társasjátékban a vasútállomás menedzsereként kulcsfontosságú szerepet töltesz be: a te feladatod, hogy biztosítsd a kocsik megfelelő pozícióba való beállását, hogy a vonat időben el tudjon indulni!
Ebben az egyszemélyes feladatmegoldó játékban a játékosnak összesen 40, egyre nehezedő pályán kell a mozdonyt irányítania, úgy, hogy összeálljon a teljes szerelvény. A játék fejleszti a logikai és a térbeli gondolkodást, valamint - a differenciált nehézségi szinteknek köszönhetően - kihívást jelent úgy az alsó tagozatos korosztálynak, mint a felnőtteknek.
Átlagos játékidő: 20-30 perc
A "LogiQuest - Ticket to Ride - Pályaudvar társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A "LogiQuest - Ticket to Ride - Pályaudvar társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. május 31-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. május 31-én, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

LogiQuest - Ticket to Ride - Pályaudvar társasjáték

LogiQuest - Ticket to Ride - Pályaudvar társasjáték

10 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.