Logiquest: Zipcity társasjáték

Logiquest: Zipcity társasjáték
9 390 Ft
+188 hűségpont ajándékba - Részletek...
8 éves kor fölött
72718
Zip City a világ legforgalmasabb városa. Sok ezer ember utazik át a városon nap mint nap, és mindannyian szeretnének időben a céljukhoz érni. A Zip-gömbök a gravitáció segítségével mozognak, ezért minden útvonalat és kilövési időpontot gondosan meg kell tervezni. És ez a te feladatod!
Te vagy Zippybot, Zip City robot forgalomirányítója. A te dolgod, hogy biztosítsd a zökkenőmentes közlekedést. Ehhez egész városrészeket mozdítasz el, hogy az utasok a várost keresztbe-kasul átszelő hálózat megfelelő pályájára kerüljenek. Nincs vesztegetni való idő – az utak egyre forgalmasabbak, pedig csak most indul a nap...
A dobozban 40 különböző nehézségű feladvány található, amelyek egytől egyig mind megmozgatják a játékosok agyát.
Átlagos játékidő: 15 perc
A "Logiquest: Zipcity társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Logiquest: Zipcity társasjáték

Logiquest: Zipcity társasjáték

9 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.