Loko - Édes álom világító, zenélő altatóbaba

Loko - Édes álom világító, zenélő altatóbaba
Loko puha testű baba rózsaszín ruhában és rózsaszín sapkával. A baba mellkasát megnyomva arca világítani kezd és nyugtató dallamot játszik. Éjjeli fényként is használható. A baba ruhája foszforeszkál a sötétben, hogy a gyerekek éjszaka is megtalálják zenélő társuk. A játék működéséhez 3 db LR44-es elem szükséges, ami a csomagolásban megtalálható. A baba végtagjai mozgathatók.
Mérete: 37 cm.
A "Loko - Édes álom világító, zenélő altatóbaba" nevű játék gyártója a Loko, főleg 1 és 6 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Loko
inkább lányoknak
59831
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Loko - Édes álom világító, zenélő altatóbaba

Loko - Édes álom világító, zenélő altatóbaba

4 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.