KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Lokomoto társasjáték

Lokomoto társasjáték
6 690 Ft
+134 hűségpont ajándékba - Részletek...
Pagony kiadó
8 éves kor fölött
nem rendelhető
81386
Hosszú vasútvonalak, különleges mozdonyok - ez minden vasútfejlesztési igazgató álma!
A magyar tervezésű Lokomoto társasjátékban a Vasútfejlesztési Társaság igazgatóinak bőrébe bújva a játékosokon múlik, hogy milyen hosszú fő- és mellékvonalakat építenek ki, és azokra milyen értékes és különleges mozdonyokat szereznek be. A játék célja, hogy a fejlesztők saját színükkel minél hosszabb, egymással összeérő vasútvonalakat rajzoljanak a térképen.
A játék során a soron következő játékos 1 akciót hajthat végre a 3 rendelkezésre álló akció közül: lefoglalhat egy vasútvonalat szaggatott vonallal, berajzolhat egy vasútvonalat folytonos vonallal, vagy vásárolhat egy vonatkártyát, és ha tud, egy alakzatkártyát is bezsebelhet mellé. A játék akkor ér véget, amikor a térképlapon már nem marad szabad vasútvonal. A játék győztese az, aki a játék végén a vonatlapok, alakzatkártyák, valamint az el nem kötött vonalakért járó pontlevonást követően a legtöbb ponttal rendelkezik.
A társasjáték többféle módban játszható: kétszemélyes verzióban, titkos célokkal fűszerezve, valamint nehezített pályán is, így a Lokomoto garantáltan kihívást jelentő és szórakoztató időtöltés marad az egész család számára.
Átlagos játékidő: 30 perc
Csomagolás mérete: kb. 19 x 19 x 3,5 cm
A társasjátékot a 14 éves, rajzolni és történeteket kitalálni szerető Pásztor Emma tervezte és illusztrálta, aki hatodikos kora óta a gyermekvasút tagja. Vonatok iránti rajongása ihlette a Lokomoto társasjátékot is.
Tartalom: 1 db térképtömb (80 lap), 5 db színes + 1 vastag fekete filc, 26 db vonatkártya, 30 db alakzatkártya (3 különböző nehézségben), 1 db játékszabály.
A "Lokomoto társasjáték" nevű játék gyártója a Pagony kiadó, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Lokomoto társasjáték

Lokomoto társasjáték

6 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.