L.O.L. Surprise - Confetti Pop születésnap meglepetés baba

L.O.L. Surprise - Confetti Pop születésnap meglepetés baba
7 750 Ft
+155 hűségpont ajándékba - Részletek...
MGA Entertainment
inkább lányoknak
nem rendelhető
80505
Ha szülinap, akkor L.O.L. meglepetés baba!A L.O.L. Surprise Confetti Pop szülinapi meglepetés doboza nemcsak azért különleges, mert egy igényes kidolgozású, abszolút egyedi, stílusos figurát tartalmaz, hanem azért is, mert amikor a kis megajándékozottak kinyitják, konfettiket lő ki.
A meglepetés dobozban a figura és a konfetti mellett olyan kiegészítők is rejlenek, mint pl. cipellők, itóka, ékszer, táska vagy fejdísz - minden karakternek olyan, amilyen illik a személyiségéhez. Ha a gyerekek a figurákat hideg vízbe teszik, azok megváltoztatják megjelenésüket. Az, hogy melyik csinos csajszi rejlik majd a csomagban, legyen meglepetés!
A baba mérete: kb. 7,6 cm
A "L.O.L. Surprise - Confetti Pop születésnap meglepetés baba" nevű játék gyártója a MGA Entertainment, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

L.O.L. Surprise - Confetti Pop születésnap meglepetés baba

L.O.L. Surprise - Confetti Pop születésnap meglepetés baba

7 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.