KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

L.O.L Surprise - Fuzzy Pets - Bolyhos állatkák meglepetéscsomag - 2. széria

L.O.L Surprise - Fuzzy Pets - Bolyhos állatkák meglepetéscsomag - 2. széria
7 250 Ft
+145 hűségpont ajándékba - Részletek...
MGA Entertainment
inkább lányoknak
nem rendelhető
59777
Íme egy világ, ahol minden csupa móka! Ráadásul már nem csak édes babákat, de imádni való állatkákat is gyűjthetsz. A L.O.L állatkák egyediek és különlegesek, de egy dologban megegyeznek: nagyon cukik! Mindegyikük rendelkezik valamilyen tulajdonsággal, vannak akik sírnak vagy pisilnek, de akad köztük olyan is, aki víz hatására megváltoztatja a színét! A kicsomagolás legalább olyan izgalmas mint maga a játék, ugyanis nem tudhatod ki rejtőzik a meglepi csomagban! A csomag sampon alakú, ami nem is csoda, hiszen a pelyhes állatkákat le kell mosni hogy megtudhasd, ki rejtőzik bolyhok alatt. Az állatkák kinézete a L.O.L babák stílusjegyeit idézik, ugyanolyan frizurával, vagy hasonló kiegészítőkkel rendelkeznek. A csomagban varázstükröt, titkos üzenetet találsz, valamint az állatkát, és annak kellékeit, mint például a palackot, a divatos kiegészítőt, egy lapátot, és ruhát.
A "L.O.L Surprise - Fuzzy Pets - Bolyhos állatkák meglepetéscsomag - 2. széria" nevű játék gyártója a MGA Entertainment, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

L.O.L Surprise - Fuzzy Pets - Bolyhos állatkák meglepetéscsomag - 2. széria

L.O.L Surprise - Fuzzy Pets - Bolyhos állatkák meglepetéscsomag - 2. széria

7 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.