L.O.L. Surprise - Grill & Groove lakóautó

L.O.L. Surprise - Grill & Groove lakóautó
26 490 Ft
+530 hűségpont ajándékba - Részletek...
MGA Entertainment
inkább lányoknak
nem rendelhető
80462
Autós kirándulás a L.O.L. 5 az 1-ben lakóautóval!
A L.O.L. Surprise Grill & Groove lakóautójával a kis L.O.L. figurák izgalmas autós kirándulásra indulhatnak. A lakóautó sokkal több egyszerű járgánynál: szétszedhető, kinyitható, ráadásul átalakítható kétszemélyes kocsivá, grill konyhává, színpaddá és pihenős-beszélgetős helyszínné - hiszen a kis L.O.L. figurák is megérdemlik pihenést, az pedig csak hab a tortán, ha ezt aktívan és sokoldalúan tehetik meg.
A szettben különböző játékételek (pl. hamburger, fagyi, hot dog), itókák, valamint egy matricaív is található, amellyel a büszke tulajdonosok kedvükre díszíthetik ki a járgányt. Pörgő színpad a sztárjelölt figuráknak, zászlók és kényelmes ülések a nézőközönségnek, nyitható hűtő és sütő a konyhatündéreknek... Ha a figurák büfét nyitnának, a táblán feltüntetik a napi menüt, és még egy pénztárgép is a rendelkezésükre áll majd. A lakóautó strapabíró anyagokból készült, így a gyerekek sokáig élvezhetik majd a vele való játékot.
A szettben minden megtalálható, ami az egyes jelenetek eljátszásához szükséges. A sokoldalú, többfunkciós járgány történetek eljátszására ösztönzi a gyerekeket, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
A szett nem tartalmaz L.O.L. babákat, de azok külön megvásárolhatók webáruházunkban (elérhetőségük változhat).
A "L.O.L. Surprise - Grill & Groove lakóautó" nevű játék gyártója a MGA Entertainment, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

L.O.L. Surprise - Grill & Groove lakóautó

L.O.L. Surprise - Grill & Groove lakóautó

26 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.