KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

L.O.L Surprise - Interaktív meglepetés állatka

L.O.L Surprise - Interaktív meglepetés állatka
8 250 Ft
+165 hűségpont ajándékba - Részletek...
MGA Entertainment
inkább lányoknak
nem rendelhető
59426
A L.O.L figurák családja most új tagokkal bővül: az interaktív állatkákkal. Az, hogy a kapott dobozban éppen melyik állatka rejtőzik, a felbontás után kiderül. Az állatkát megetethetik, megitathatják a gyerekek és beszélhetnek hozzá, ő visszamondja a hallottakat. A doboz az állatka mellett egyéb kiegészítőket is tartalmaz. A játék működéséhez 3 db LR44 elem szükséges, amit a csomagolás tartalmaz.
A "L.O.L Surprise - Interaktív meglepetés állatka" nevű játék gyártója a MGA Entertainment, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

L.O.L Surprise - Interaktív meglepetés állatka

L.O.L Surprise - Interaktív meglepetés állatka

8 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.