L.O.L. Surprise - OMG sportos divatbaba - Cheer

L.O.L. Surprise - OMG sportos divatbaba - Cheer
17 750 Ft
+355 hűségpont ajándékba - Részletek...
MGA Entertainment
inkább lányoknak
71536
Sportosak és divatosak. Ki mondta, hogy egyszerre nem lehet mindkettő? A L.O.L Suprise OMG sportos témájú babái közül a szurkolólány karakterével ismerkedhetnek meg a lányok. A meglepetés csomagok mindegyikében egy-egy sportos kiegészítő rejtőzik, mint pl. pom-pom, fülbevalók, melegítőnadrág és tornadressz. A lányok átélhetik a bontogatás és meglepetés örömét, miközben lépésenként új kiegészítőket kapnak a babájukhoz. A doboz később játéktérként és öltözőként is funkcionál.
A "L.O.L. Surprise - OMG sportos divatbaba - Cheer" nevű játék gyártója a MGA Entertainment, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

L.O.L. Surprise - OMG sportos divatbaba - Cheer

L.O.L. Surprise - OMG sportos divatbaba - Cheer

17 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.