L.O.L surprise - Tiny Toys meglepetés

L.O.L surprise - Tiny Toys meglepetés
Ebben a világban minden munka csak játék, semmi sem uncsi, hiszen itt minden egy kicsit meglepő, egy kicsit különleges! Szerezd meg Te is a legújabb gyűjthető L.O.L Surprise: Tiny Toys robotbabákat, melyek magában rejtik a kicsomagolás izgalmas élményét is! A szett több elemet tartalmaz, olyanokat amik egymagukban és több szettel együtt is használhatók. A készlet tartalmaz egy robotbabát parókával, mely kompatibilis a többi Tiny Toys babával, így cserélgethető, továbbá egy vagy több lakókocsi alkatrészt és egy hátteret is. A többi Tiny Toys készletet és a bennük lévő alkatrészeket összegyűjtve megépíthető a Glamper, melyben 3 db L.O.L Surprise robot baba is elfér.
A "L.O.L surprise - Tiny Toys meglepetés" nevű játék gyártója a MGA Entertainment, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
MGA Entertainment
inkább lányoknak
63531
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
L.O.L surprise - Tiny Toys meglepetés
L.O.L surprise - Tiny Toys meglepetés

L.O.L surprise - Tiny Toys meglepetés

3 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.